BGChange.com стартира информационна кампания за най-отличаващите се и изгодни финансови продукти на пазара. В тази статия ще ви запознаем с известната на малко хора дебитна карта от EasyPay.

Към днешна дата - картата е напълно безплатна, без всякакви такси за откриване и обслужване на сметка, плащане с нея и можете да се възползвате от до две безплатни тегления на банкомат (без значения на коя банка) на месец. Картата е със срок на валидност от 5 години и няма такса за подновяване, при изтичане на срока на валидност.

Картата се получава веднага, след като попълните искане за откриване на разплащателна сметка с карта във всеки един от офисите на EasyPay. От картата могат да се възползват всички физически лица, без никакви ограничения.

В комплекта, който получавате, има тарифа и общи условия, а самата процедура по откриването на картата трае около 10 минути.

Можете да проверявате движения и наличност по картата в сайта или чрез приложението на ePay.bg, като от него можете да блокирате картата или да променяте лимитите на нейните операции. Също така е направена много интересна интеграция с Viber. За последното е необходимо да го заявите, при издаването на картата, като и то е безплатно.

В случай, че желаете да получавате всичките си доходи в EasyPay - препоръчваме откриването и на безплатна микросметка, където да държите средствата си, а към картата да превеждате само по-малки суми, с цел по-висока защита на средствата ви.

Всички тези плюсове звучат наистина уникално, но за жалост има един доста голям недостатък - валидна е само в България, тъй като е издадена от Борика Банксервиз.